SportAdmin + Elitidrott

Vi på SportAdmin brinner verkligen för sport och föreningsliv.

Därför är vi också väl medvetna om svårigheterna att kombinera en elitsatsning med jobb. Veckorna följer inte de normala vardagliga rutinerna och ingen vecka är den andra lik. Ibland kanske det är träningsläger i två veckor medan andra veckor innehåller träningar mitt på dagen.

Som elitidrottare hos SportAdmin vill vi att du ska kunna nå dina drömmar inom din idrott och samtidigt kombinera detta med ett jobb hos Sveriges största leverantör av affärssystem för idrottsföreningar.

Fördelar

Anpassad anställning

Tillsammans skapar vi en roll som passar din kompetens och eventuella utbildning – och som samtidigt går väl ihop med din elitsatsning.

Flexibla tider

Tillsammans hittar vi ett så perfekt schema som möjligt för att du ska kunna nå din fulla potential – både hos oss och i din idrott.

Förståelse

Med bakgrund inom idrottsvärlden förstår vi hur det är att kombinera elitsatsning och arbete.

Sportentusiaster

Förutom att du får arbeta med en produkt som används av över 1 000 idrottsföreningar och som påverkar hela föreningssverige så arbetar du också nära andra sportentusiaster.

Osvald Harryson

Osvald har åkt skateboard sedan han var 10 år och är bland de bästa i landet. När han inte är i skateboardparken jobbar han på SportAdmin, en kombination som på många platser skulle anses omöjlig.

Olivia Welin

När Olivia Welin inte arbetar som administratör på SportAdmin spelar hon fotboll i Damallsvenska LB07. För att kunna prestera på två fronter krävs det en stor dos ansvarstagande – och flexibilitet.

Vad är det vi söker?

01. Idrottare med höga ambitioner

Du har dokumenterade goda resultat inom din idrott och har en ambition att fortsätta utvecklas och nå toppen inom din idrott.

02. Ambitiös kollega

Lika ambitiös som du är inom idrotten, lika duktig är du på att utföra ditt arbete på ett effektivt och strukturerat sätt.

03. Lagspelare

Visst, det kan låta som en klyscha – men du är verkligen en riktig lagspelare (självklart kan du vara en lagspelare fast du utövar en individuell idrott!). För är där något som verkligen kännetecknar SportAdmin så är det vår starka ”lagkänsla”.

Stämmer ovan in på dig?

Kul! Om där finns en ledig tjänst som du tror skulle passa dig följer du anvisningarna listade under ”ansökan” på respektive jobbannons och anger samtidigt dina idrottsliga meriter. Självklart kan du också skicka in en spontanansökan till jobb@sportadmin.se