I fredags gick flyttlasset till vårt nya kontor.

Från Stora Nygatan 40 till Gustav Adolfs Torg 12 i Malmö.

Från ett centralt läge till ett, ja, än mer centralt läge.

Förutom att vi adderar fantastisk utsikt i två väderstreck, ett spelrum, två konferensrum (idrottsinspirerade!) är det mer de bakomliggande orsakerna till flytten som är väldigt glädjande. De senaste åren har antalet föreningar som börjat använda SportAdmin skjutit i höjden – och det är en tillväxt som vi spår fortsätta.

För att kunna svara upp mot denna ökade efterfrågan har vi på sistone fått många nya och duktiga kollegor. Det är viktigt för oss att kunna leverera en tillgänglig och fantastisk support, och samtidigt utveckla produkten ytterligare.

Det är med anledning av ovan som vi därför har flyttat till nya och fräscha lokaler – vi blev lite för trångbodda på Stora Nygatan, helt enkelt.

Det nya kontoret skapar också ännu bättre förutsättningar för att vi ska kunna driva utvecklingen framåt i vår strävan att digitalisera och automatisera föreningssverige.

Flytten då?

Den flöt på oväntat bra och vi börjar redan känna oss som hemma.

Att vi numera har ett pingisbord gör inte heller saken sämre – lunchpingisen tar fram de bästa sidorna hos oss alla…

Tim Mohlin Törringer

Affärsutvecklare och Produktägare.