Om SportAdmin

Tillsammans bygger vi ett än bättre föreningssverige

Varje dag strävar vi efter att underlätta administrationen för alla ideella hjältar.

En vision:

att underlätta föreningslivet

Hundratusentals ideella hjältar spenderar varje vecka ovärderliga och oersätterliga timmar för att få det svenska föreningslivet att gå runt. Eftersom denna tid är värdefull gäller det att de kan lägga all tid och fokus på rätt saker.

Att utveckla föreningen. Att utveckla verksamheten. Att finnas på träningsplanen med alla barn och ungdomar.

Sedan 2005 har vi på SportAdmin därför strävat efter att förenkla, digitalisera och automatisera administrationen via vårt digitala affärssystem – specifikt utvecklat för idrottens krav och behov.

För en av sakerna som alla ideella hjältar och föreningar inte ska lägga resurser på är tidskrävande administration. Deras tid är mycket mer värdefull än så.

Ett team som brinner

för att göra skillnad

Vi är ett team av personer som verkligen vill göra skillnad för hundratusentals människor i vårt avlånga land. Alla har vi olika bakgrunder och kompetenser – men med gemensamma nämnare i att arbeta hårt och att verkligen ställa upp och hjälpa sina kollegor.

Även om vi arbetar hårt i veckorna så ser vi samtidigt till att ha riktigt roligt. Vi tror att kreativiteten och slutresultatet blir avsevärt bättre om man varje söndag längtar efter att komma in på kontoret nästkommande dag.

Alla är vi

nyckelpersoner

Oavsett roll, avdelning, ålder och bakgrund är du en nyckelperson på SportAdmin. Hela SportAdmin vilar på ett fundament där varje enskild individ är extremt viktig för att driva utvecklingen av organisationen och produkten framåt.

Det innebär att vi förespråkar en platt organisation och korta beslutsvägar.

Ovan innebär att man som anställd på SportAdmin får ett stort ansvar från dag ett (utmanande och kul, va?!).

Men vi är helt övertygade om att det både är stimulerande och utvecklande för individen samtidigt som det är det effektivaste sättet för organisationen i stort.