I torsdags vad det äntligen dags för Öppet hus och invigning av vårt nya – eller ja, kanske inte så nya längre – kontor.

Efter månader av planering och en hel veckas förberedelser var kontoret fyllt med ballonger, tävlingar och god mat. Inbjudna var familj och vänner – allt för att visa upp vårt nya hem och ha trevligt tillsammans.

När klockan slog fyra öppnade vi upp dörrarna och lät marschaller och ballonger leda besökarna upp för trappan. Sakta men säkert fylldes kontoret med allt från systerbarn som tittade på film inne i ena konferensrummet till föräldrar som gick tipsrunda och tuggade på smörrebröd.

Att lista ut hur många Riesen det fanns i en glasburk och gå på en tipsrunda runt om kontoret med kluriga sportfrågor ingick också i aktiviteterna. Tävlingsmänniskor som vi är har diskussionerna kring vad som egentligen var rätt svar gått heta på kontoret, och när rätt svar uppgavs var suckarna höga bland de som gissat helt fel.

Någon (eller snarare – något) som också fick känna på tävlingsnerven som finns bland både anställda och besökare var pingisbordet. Innanför dörrarna till arenan utspelade sig batalj efter batalj, och kunde pingisen inte skilja de tävlande åt blev det skiljeomgång på ishockeyspelet utanför.

Vi summerar, med ett stort leende, Öppet hus som väldigt lyckat!

Leave a Reply