Utbildare

Support-/Utbildningsavdelningen | Valfri ort

Arbetsuppgifter

Som utbildare på SportAdmin arbetar man med att utbilda nya och befintliga kunder i SportAdmin och systemets funktioner (medlemshantering, fakturering och hemsidefunktioner) via telefon.

Tjänsten är timbaserad på ca. 6-8 timmar/vecka. Just nu söker vi dig som kan jobba vardagkvällar, arbetstiderna är flexibla och du lägger upp lediga tider efter din tillgänglighet. Vi har huvudkontor i Malmö, men som utbildare hos oss kan du arbeta var som helst ifrån i vårt avlånga land. Du kommer att ha nära kontakt med vårt support-/utbildningsteam från Malmökontoret som kommer att delegera arbetsuppgifter till dig.

Som person är du utåtriktad, noggrann och gillar problemlösning.
Du har ett stort intresse för lära ut och utbilda, är pedagogisk och vill hjälpa kunder på bästa sätt. Att prata med och inför folk är också något som du känner dig bekväm med. I denna tjänst krävs det god disciplin och att man tar stort ansvar för sina arbetsuppgifter.

Vi tror också att du har följande kunskaper:

• Goda kunskaper i SportAdmin, har arbetat i systemet och har en bra helhetsinblick i hur det fungerar.
  • Goda datorkunskaper.
  • En idrottsbakgrund och erfarenhet av föreningslivet.

Ansökan

Är du intresserad och stämmer in på profilen ovan? Skicka in ditt personliga brev och CV på svenska där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser, samt varför du är intresserad av tjänsten.

Skicka in din ansökan nu till jobb@sportadmin.se – skriv i mailrubriken att ansökan gäller ”Utbildare”