En bra uppstart är viktigt!

För att enkelt och smidigt komma igång med SportAdmin finns vårt utbildningsteam på plats för att ge våra föreningar en grundlig introduktion i systemet. Våra utbildare brinner för våra produkter, och strävar ständigt efter att ge föreningarna de verktyg de behöver för att utnyttja dem till sin fulla potential.

De flesta av våra utbildare är inte bara experter på SportAdmin, utan har även gedigen föreningskunskap tack vare sitt omfattande engagemang inom föreningslivet. Detta bidrar till att utbildningarna alltid har praktiskt förankring, och kan anpassas efter respektive förenings verksamhet och individuella behov.

”Man kan jobba var som helst, när som helst”

Som verksamhetsledare för barn- och ungdomssektionen i  Ljungby Gymnastikklubb kom hon i kontakt med SportAdmin, och efter att ha använt systemet ett tag fick hon även erbjudande om att börja jobba för företaget. Idag kombinerar Emmy sitt arbete som slöjdlärare, föreningskonsulent, ledare och förbundsdomare med rollen som timanställd utbildare på SportAdmin, där hon ansvarar för att ge alla nya föreningar en så bra uppstart som möjligt.

“Det som är så bra med att vara timanställd utbildare på SportAdmin är att det är väldigt flexibelt – man kan jobba var som helst, när som helst. Det räcker att man har tillgång till dator och internetuppkoppling, sen är det bara att köra. Jag lägger själv upp vilka tider jag är tillgänglig, och sedan bokar någon på kontoret in utbildningar under de tiderna.”

Lär känna Emmy

Häng med oss!