Fullstack-utvecklare

Utvecklingsavdelningen | Malmö

Psst… bara nyfiken på vad vi gör och vem vi är – ta en kaffe eller lunch med oss 👇

Bakgrund

SportAdmin är ett expansivt företag som utvecklar Sveriges marknadsledande affärssystem anpassat för idrottsföreningars krav och behov. I SportAdmin hanterar idrottsföreningen all administration, från medlemshantering till fakturering, hemsida, MedlemsApp, LedarApp och betalningslösningar.

Systemet används av över 1 200 idrottsföreningar från 58 olika idrotter.

Förutom att du kommer få jobba med riktigt spännande produkter och kompetenta medarbetare så kan en arbetsdag på SportAdmin även innefatta kaffepauser, pingisspel, en och annan fika, golftävlingar och mycket mer. Dessutom gillar vi att lämna kontoret då och då för att hitta på spännande aktiviteter.

Vår företagskultur är något som vi är lite extra stolta över och vi rekommenderar varmt att du läser lite mer om den eller kikar in på vår Instagram.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare hos SportAdmin kommer du att arbeta tätt med vår produktchef, våra utvecklare och UX-are. Du kommer att ta en central roll i den vardagliga utvecklingen av alla våra produkter på våra olika plattformar.

Du kommer att kunna vara med och påverka både utvecklingen men också arbetsflödet – hela vägen från kravspecifikation till lanserad funktion/produkt. Eftersom vi är ett expansivt tillväxtbolag som arbetar i ett högt tempo är det korta beslutvägar som gäller och där ”frihet under ansvar” verkligen präglar vår arbetsprocess.

Kvalifikationer

Du har relevant universitets- eller högskoleexamen och minst 5 års arbetslivserfarenhet av utveckling. Den tekniska miljön består av .NET, C#, Angular och SQL Server, vilka du har god vana av att arbeta med och behärskar väl.

Du har också erfarenhet från att arbeta med arkitekturen kring olika system.

Sist, men absolut inte minst, du är en riktig lagspelare och trivs med att dela med dig av dina egna erfarenheter och kunskaper till andra, även om du inte räds för att jobba självständigt och verkligen grotta ner dig i koden.

Nästa steg

Vill du ta en kaffe, lunch, kika förbi kontoret eller bara veta mer om oss? Lämna ditt namn och nummer så styr vi upp något 👇

Och vill du skicka in ansökan (CV, LinkedIn, egen hemsida – du väljer det format som passar dig bäst) gör du det till jobb@sportadmin.se

Vi ser fram emot att träffa dig!

Kontor med utsikt över Gustav Adolfs Torg

Vassa utvecklare – och bollgenier!