Våra produkter

Medlemsregister

En unik medlemsöversikt, faktureringsmöjligheter, LOK-stöd, närvarorapportering och olika kommunikationskanaler är bara några av de möjligheter som registret öppnar för.

12000
Unika användare/vecka

Hemsida

Enkel att hantera och redigera. Inställningar och design som gör den unik för varje förening och enkelt kan integreras i den dagliga verksamheten. Med bland annat nyheter, kalender och lagsidor kan alla dra nytta av er hemsida, oavsett om de använder dator eller telefon.

Unika besökare/vecka

LedarAppen

Vi vet att det är ovärdeligt för en ledare att kunna närvarorapportera på plats på träningen, annars blir det inte gjort. I LedarAppen kan man dessutom lägga till aktiviteter, bevaka kallelser och göra utskick. Allt för att ledarens vardag ska bli så smidig som möjligt.

32000
Nedladdningar

MedlemsAppen

Att ha en tydlig överblick, kunna svara på kallelser och ha kalendern direkt i telefonen är förmodligen det som kommer göra att medlemmen kommer ihåg vad som ska göras. I MedlemsAppen finns allt samlat på en plats och aldrig behöver någon viktig information glömmas bort eller inte läsas igen.

Nedladdningar