Att då och då byta miljö för att få ny inspiration kan knappast ses som något annat än positivt. På SportAdmin säger traditionen att vi flyttar kontoret till natursköna Lingvallen, en plats som erbjuder allt från en härlig arbetsmiljö till kvällsaktiviteter i hallar fyllda med trampoliner och skumgummigropar.

För någon vecka sedan tog vi datorer, laddare, router och headsets och åkte en timme norrut för två arbetsdagar. Precis som vanligt blev vi bortskämda med fantastisk mat och dagarna till ära verkade Lingvallen ha beställt fint väder också.

Det blev två dagar av intensivt jobb, teambuilding och en och annan tävling. Nytt för i år var att när större delen av gänget lämnade på fredagen, stannade supportavdelningen kvar för att ta emot våra utbildare från landets alla hörn.

Support- och utbildningsavdelningen fortsatte därefter med en konferens över helgen – något som var väldigt uppskattat då de annars inte ser varandra särskilt mycket.

Vi sammanfattar årets besök på Lingvallen med ett stort leende – och ser redan fram emot att flytta kontoret nästa år igen!

Leave a Reply